Laborator de metrologie

METRON SERV S.R.L este autorizata sa efectueze urmatoarele tipuri de verificari metrologice: verificare metrologica initiala (VI), verificare metrologica periodica (VP) si verificare metrologica dupa reparare (VR) ale mijloacelor de masurare.

Termenul de “verificare metrologica" este specific numai mijloacelor de masurare supuse controlului metrologic legal si reprezinta modalitatea de control prin care se constata si se confirma ca mijlocul de masurare indeplineste cerintele prevazute in reglementarile de metrologie legala.

Laboratorul nostru este dotat cu echipamente de testare de inalta precizie si calitate si personal competent si autorizat pentru acest domeniu. Dotarea laboratorului consta in etaloane si echipamente care pot satisface orice necesitate in ceea ce priveste verificarea metrologica si eliberarea buletinului de verificare metrologica. Laboratorul de metrologie Metron Serv ofera clientilor o gama larga de servicii de verificare metrologica, pentru:

–  verificari cantare si greutati

–  verificari echipamente statii ITP si service auto

–  verificari calibrari de volum

–  verificari concentratie de zahar

Rezultatele masurarilor efectuate in cadrul acestor servicii sunt trasabile la Sistemul International. Serviciile oferite se desfasoara sub un Sistem de Management al Calitatii, avand ca referential standardul SR EN ISO CEI 17025, editia in vigoare.

Categoriile si sortimentele de mijloace de masurare supuse controlului metrologic legal pot fi gasite in Lista Oficiala a mijloacelor de masurare supuse controlului metrologic legal.